Ongediertebestrijding Den Haag e.o. snel en met garantie Roessingh van Iterson

Wespennest Wassenaar

U bent bij Roessingh van Iterson aan het juiste adres als het gaat om professionele wespenbestrijding. U kunt hier in de zomermaanden zeker veel last van ondervinden.
Dus zoekt u een specialist in de bestrijding en verwijdering van een wespennest Wassenaar? Neem dan direct contact met ons op.

Onze prijzen voor bestrijding:
Wespen: v.a. € 50,-

Belt of mailt u ons gerust voor een directe bestrijding, vrijblijvend advies en/of offerte:

info@roessinghvaniterson.com / 070 – 517 68 96

Ons advies voor wespennest Wassenaar

Als u last heeft van een wespennest Wassenaar, dan adviseren wij u om deze niet aan te raken of zelfs dicht bij in de buurt te komen. De kans bestaat namelijk dat als u dit wel doet, de wespen agressief worden en u gaan steken.

Ook adviseren wij u om de invlieg openingen en gaatjes niet te dichten bij een wespennest. De wespen gaan dan namelijk op zoek naar andere openingen. Het kan dan zelfs zo zijn dat de wespen massaal naar binnen komen. Dit zal de wespen bestrijding lastig maken. Ga daarom dan ook nooit zelf het nest proberen te bestrijden, maar schakel direct Roessingh van Iterson in als uw professionele wespenbestrijder.

Hulp nodig bij deze ongediertebestrijding in Zuid Holland?

Roessingh van Iterson is voornamelijk actief op het gebied van ongediertebestrijding in Leiden, Den Haag, Wassenaar, Den Haag en elders in Zuid Holland. Zo kunt u ons inschakelen voor een wespenbestrijding, maar ook voor bedwantsen, muizen, ratten, vlooien, houtwormen, zilvervisjes, papiervisjes en mollen. Heeft u last van deze vervelende ongedierte? Neem dan direct contact met ons op!

Top