Is er bij u sprake van dierplaag bij uw woning of bedrijfspand? En u wilt daar natuurlijk wat aan laten doen?!? Dan bent u bij Roessingh van Iterson B.V. zeker aan het juiste adres. Dankzij onze ongediertebestrijding Leiden bent u gegarandeerd dierplaag vrij! Ons bedrijf is een CPMV erkend en gecertificeerd ongediertebestrijder in regio Leiden. Wij beschikken over geavanceerde apparatuur en technieken. Onze ongediertebestrijding werkzaamheden worden voor zowel particulier als voor zakelijke instellingen uitgevoerd. Dit doen wij op zowel contractbasis als oproepbaar.

Ongediertebestrijding Leiden laat u uitvoeren door Roessingh van Iterson B.V., omdat u bij ons verzekerd bent van:

  • Uitstekende service;
  • De nieuwste geavanceerde apparatuur en technieken;
  • Scherpe tarieven voor ongediertebestrijding in Leiden;
  • Op contractbasis of per opdracht mogelijk;
  • Ook het voorkomen van ongedierte is onderdeel van ons dienstenpakket.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij ongediertebestrijding in Leiden? Of heeft u nog vragen over de werkwijze hierbij? Neem dan contact met ons op. Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@roessinghvaniterson.com of bel naar 070 – 517 68 96. Bij geen gehoor, probeer dan het telefoonnummer 06 – 549 483 65.

Roessingh van Iterson B.V. is gevestigd aan de Papeweg 26 te Wassenaar.

Ongediertebestrijding in Leiden voor zowel particulier als zakelijk

Bij Roessingh van Iterson B.V. zijn wij zowel zakelijke instellingen als particulieren graag van dienst. Ongediertebestrijding in Leiden wordt onder andere uitgevoerd voor woningbouwverenigingen, gemeenten, horecaondernemingen en aannemers. Dit doen wij zowel op contractbasis als oproepbaar.

Voorkomen van ongedierte is naar onze mening nog altijd beter dan het bestrijden. Daarom komen wij graag bij u langs om ongedierte bij uw woning, kantoorpand of horecagelegenheid teneinde ongedierte te voorkomen.

Meer weten over onze ongediertebestrijding Leiden?

Heeft u vragen over uw mogelijkheden voor ongediertebestrijding in Leiden?Of denkt u met een probleem te zitten, omdat u niet weet om welke dierplaag het gaat? Onze medewerkers komen bij u langs om te bepalen om welke dierplaag het gaat en hoe hardnekkig deze is. Ongediertebestrijding Leiden gebeurt op een zeer professionele manier. Bel of mail ons gerust voor een direct ongediertebestrijding in Leiden! Desgewenst ook voor een vrijblijvend advies.