Eikenprocessierups preventieve bestrijding

Preventief bestrijden doormiddel van nematoden is een bestrijding die alleen succesvol kan zijn als je met vele factoren rekening houdt. Denk aan de temperatuur, wind, luchtvochtigheid, UV gevoeligheid en de juiste verhoudingen etc. Ook is deze vorm van bestrijding maar in een beperkte periode mogelijk.

Verwijderen processierupsen en nesten

Wij verwijderen alle processie rupsen en nesten volledig door middel van een speciaal ontwikkeld apparaat. Dit apparaat zuigt alle rupsen en nesten volledig op.

Uiteraard heeft Roessingh van Iterson samen met RVI Services alle kennis tot zich genomen om dit tot een succes te maken. De kennis, de machines en de producten staan klaar. Met deze biologische manier van bestrijden kunnen we meerdere plaagdieren aanpakken; denk bijvoorbeeld aan problemen in de tuin (engerlingen, emelten, slakken tot en met de teken en de taxuskever aan toe).

Wij streven naar een zo min mogelijk gebruik van bestrijdingsmiddelen. Ook blijven wij waar nodig met onze hiervoor ontwikkelde zuigapparaat eikenprocessierups uit de boom zuigen.

Bij interesse kunt u telefonisch contact opnemen met de planning via 070-5176896 of een email sturen via onze contactpagina ofwel direct een offerte aanvragen.

Wij komen dan bij u langs voor verder uitleg en de situatie ter plaatse te bekijken.

Rob Roessingh van Iterson

processierups verwijderen wassenaar
processierupsen wassenaar
processierups wassenaar
processierups verwijderen