Ongediertebestrijding Den Haag e.o. snel en met garantie Roessingh van Iterson

Dierplaagbestrijding

Met ons bent u gegarandeerd dierplaag vrij!

Roessingh van Iterson B.V. is CPMV erkend en gecertificeerd ongediertebestrijder en beschikt over geavanceerde apparatuur en technieken. Wij bieden een uitstekende service en hanteren scherpe tarieven voor ongediertebestrijding.

ongediertebestrijding-wespWij bestrijden alle verschillende soorten ongedierte:

  • Wespen v.a. € 50,-
  • Bedwantsen
  • Muizen v.a. € 125,-
  • Ratten
  • Vlooien v.a. € 125,-
  • Houtwormen
  • Zilvervisjes, papiervisjes e.d. v.a. € 125,-
  • Mollen v.a. € 50,-

Prijzen vanaf en exclusief 21% BTW

Wij zijn zowel zakelijke instellingen zoals woningbouwverenigingen, gemeente, horecaondernemingen en aannemers, als particulieren graag van dienst. Zowel op contractbasis als oproepbaar.

Zelf bestrijden van ongedierte is vaak een hele opgave, in 90% van de gevallen is alle moeite voor niets is geweest en neemt het aantal ongedierte juist toe. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, door de efficiënte bestrijding betaald u niet meer dan nodig. Voorkomen van ongedierte is natuurlijk nog beter dan het bestrijden. Daarom komen wij graag bij u langs om ongedierte bij uw woning, kantoorpand of horecagelegenheid te voorkomen.

Hoe gaat wij te werk?

Wij determineren om welke dierplaag het gaat en hoe hardnekkig deze is. Bepaalde bestrijding voeren wij gelijk uit. Het bestrijden gebeurt op een zeer professionele manier, uitgevoerd met de modernste middelen en technieken. Door middel van preventieadvies helpen we de plaag te weren. Eventueel controleren we of de dierplaag verdreven is en of het preventieadvies is uitgevoerd. Bij een contract zorgen wij voor continuiteit en het duurzaam voorkomen van de dierplaag.

Betrouwbaarheid stopt niet alleen bij het goed uitvoeren van uw werkzaamheden. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Belt of mailt u ons gerust voor een directe bestrijding, vrijblijvend advies en / of offerte: info@roessinghvaniterson.com  070 – 5176896

Top