Bedwantsen bestrijding

Als u bedwantsen ziet in uw huis of in uw omgeving, dan kunt u er zeker van zijn dat u te maken heeft met een plaag bedwantsen. Elke zichtbare bedwants kan u in feite beschouwen als ongeveer 250 bedwantsen. Bij het minste vermoeden van bedwantsen moet u dan ook snel en effectief handelen om een plaag te voorkomen.

Belt of mailt u ons gerust voor een directe bestrijding, vrijblijvend advies en/of offerte:
info@roessinghvaniterson.com / 070 – 517 68 96

Professionele bedwants bestrijding

Bedwantsen zijn een onaangename plaag en zijn bijzonder moeilijk te bestrijden. een grondige schoonmaak en het gebruik van insecticiden voor huishoudelijk gebruik kunnen helpen het aantal bedwantsen sterk te doen verminderen. Indien er sprake is van een plaag bedwantsen, is professionele bestrijding noodzakelijk. Roessingh van Iterson kunnen u deze bieden.

Hulp nodig bij bedwantsen bestrijding Wassenaar?

Roessingh van Iterson is voornamelijk actief op het gebied van ongediertebestrijding in Wassenaar, Leiden, Den Haag, Wassenaar, Den Haag en elders in Zuid Holland. Zo kunt u ons inschakelen voor een bedwantsen bestrijding, maar ook voor wespen, muizen, ratten, vlooien, houtwormen, zilvervisjes, papiervisjes en mollen. Heeft u last van deze vervelende ongedierte? Neem dan direct contact met ons op!